Παρεμβάσεις ΔΕ: δήλωση για σχόλιο του «Ριζοσπάστη»

Δήλωση των Σταμάτη Νικολάου και Σταύρου Τζιορτζιώτη,

εκπροσώπων των Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΟΛΜΕ

Σε σχόλιο στο Ριζοσπάστη, του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, δίνεται διάσταση σε ένα θέμα που δεν προσφέρεται ούτε για μικροπαραταξιακή εκμετάλλευση. Αφορά τη μείωση της συνδρομής των συναδέλφων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Και εμφανίζει ότι κάποιοι ενδιαφέρονται περισσότερο από άλλους για τη συμμετοχή των συναδέλφων στα σωματεία.

Στη συζήτηση στο ΔΣ της ΟΛΜΕ τονίσαμε ότι πρέπει να μειωθεί η συνδρομή των ωρομισθίωνκαι των συναδέλφων πουβρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Τον τρόπο που θα γίνει αυτό πρέπει να αποφασίσουν οι ΓΣ των ΕΛΜΕ.

Η πρόταση του ΠΑΜΕ να πληρώνουν οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα μόνο το τμήμα της συνδρομής που πηγαίνει στην ΕΛΜΕ και να μην πληρώνεται το τμήμα που πηγαίνει σε ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ, θα μπορούσε να εκληφθεί και ως αποστασιοποίηση αυτών των συναδέλφων από την Ομοσπονδία.

Στη φάση που βρισκόμαστε σήμερα το λιγότερο που έχουμε ανάγκη είναι το τσουβάλιασμα των απόψεων, οι μισές αλήθειες, οι διαστρεβλώσεις των θέσεων.

Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι να συμβάλλουμε όλοι για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συσπείρωση όλων των συναδέλφων στα σωματεία μας για να ενισχυθεί η πάλη για την απόκρουση της επίθεσης που δεχόμαστε. Όλοι θα κριθούμε από τη στάση μας σ’ αυτό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: